Zavese

Još jedan element koji će upotpuniti vaš enterijer bilo da sređujete poslovni prostor ili uređujete dom, svakako su zavese.

Osim što estetski upotpunjuju enterijer svake prostorije, korisne su i praktične, jer pružaju zaštitu od sunca i hladnoće, a mogu biti i dobri zaštitnici od buke.

 

Bogat asortiman zavesa

 

Mi vam možemo pomoći da dođete do zavesa vrhunskog kvaliteta. Firma sa kojom ostvarujemo uspešnu i dugu saradnju izrađuje i montira PVC i ALU stolariju. Pored prozora, vrata i roletni, naši prijatelji u svom asortimanu imaju sledeće vrste zavesi:

 

  • rolo zavese;
  • trakaste zavese;
  • plise zavese;
  • rimske zavese;
  • japanski zid zavese i
  • venecijanere.


Odabir zavesa može biti olakšan uz naše prijatelje, jer možete poručiti zavese u različitim veličinama i dezenima.
Zahvaljujući tehnologiji koja se stalno razvija, napravljeni su novi mehanizmi za pokretanje zavesa. Pogodni su za montažu, mogu se menjati kako bi se prostor osvežio i laki su za upravljanje.
Što se tiče materijala od kojih se prave zavese, najčešće je u pitanju antistatic materijal, zato što je odličan i lak za održavanje. Za koji mehanizam i vrstu zavese ćete se odlučiti, zavisi od zida, plafona ili krila prozora gde želite da zavesa bude postavljena. Što se tiče materijala i dezena, oni se biraju u zavisnosti od prostorije i njene namene.

Tako se za poslovne prostorije preporučuju zavese u neutralnim bojama, koje će oplemeniti prostoriju. Kada birate dezene za dom, možete se prepustiti mašti i birati i jarke boje s tim što opet treba voditi računa i ne preterivati, već pronaći neku sredinu. 

 

zavesadezeni zavesa


Tim iskusnih radnika dolazi kod vas i sve završava brzo i lako. Profesionalizam i odgovornost na prvom mestu. Želimo da budete zadovoljni.

Naša firma se specijalizovala za kompeltnu adaptaciju i renoviranje. Radimo po principu „ključ u ruke“. Dolazimo kod vas, vršimo procenu i odmah krećemo s radom. Sve prepuštate nama. Mi vam grantujemo da ćete dobiti novi enterijer, baš onako kako ste zamislili.

Za svako dodatno pitanje u vezi sa uslugom zavese ili neke druge usluge za koju biste nas angažovali, pozovite nas. Tu smo, za vas, u svakom trenutku.