Vodoinstalacije

Još jedna vrsta poslova o kojoj treba posebno voditi računa prilikom adaptacije i renoviranja kuće je postavljanje vodovodnih i kanalizacionih instalacija.
Pre samog postavljanja ovih instalacija važno je da se zna koje će se sanitarije postaviti u određenom prostoru.

 

Vodoinstalacije – red i stručnost

 

Prilikom postavljanja vodovodnih instalacija potrebna je stručnost i iskustvo. Posebno se vodi računa o pravilnom rasporedu elemenata, vrsti cevi kojima će se ugraditi sanitarije i rasporedu elektoinstalacija u odnosu na vodovodne. Zato je važno da elekričari i vodoinstalateri koji su angažovani budu u komunikaciji i usaglašeni. Ukoliko se greška shvati nakon već postavljenih instalacija, stvaraju se dodatni troškovi i potrebno je dodatno vreme kako bi se sve to ispravilo.

 

U okviru usluge vodoinstalacije nudimo:


Pre početka radova, radi se demontacija starih sanitarija, uklanjaju se stare pločice. A ono što je najvažnije je da se zatvori glavni ventil u vodovodnoj vertikali. Kada se sve to završi, kreće se sa radom.

Vodovodna instalacija se deli na:

  • vodovodnu instalaciju kupatila;
  • vodovodnu instalaciju kuhinje;
  • vodovodnu instalaciju dvorišta.

vodoinstalacije

 

Razlika je u elementima koji se spajaju sa vodovodnom instalacijom. Njih spaja isti sistem kanalizacione cevi. Tako se spajaju vodovod i kanalizacija objekta.

Trudimo se da nađemo pravo rešenje za vas i pomognemo da završite sve vodoinstalaterske poslove u roku, bez dodatnih troškova.

Pored toga nudimo i sve vrste molerskih, keramičarskih poslova, bavimo se izradom nameštaja po meri. Ukoliko ste se odlučili za našu uslugu vodoinstalacije pozovite nas da se dogovorimo i što pre sredimo vaše vodovodne i kanalizacione cevi.

Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju, u svakom trenutku.