Izrada spuštenih plafona

Usluga gipsani radovi podrazumeva izradu spušenih plafona, pregradnih zidova i postavljanje gipsanih ploča.

Izrada spuštenih plafona od gips ploča počinje sve više da se primenjuje u novoj gradnji ili prilikom obnove postojećih stambenih i poslovnh prostora. Kako je gips dobar izolator, postaje neizostavni materijal prilikom uređivanja enterijera. Spušteni plafoni daće vašem prostoru drugačiji i inovativniji izgled.

 

Izrada spuštenih plafona – za neravnine i smanjenje visokih prostorija

 

Izrada spuštenih plafona je idealno rešenje ukoliko želite da prekrijete neravnine i oštećenja na plafonskoj površini. Pored toga koristi se za smanjenje visokih prostorija, kako bi se uštedelo na grejanju. Ove gipsane ploče se pričvršćuju za drvene letve. Ono što se preporučuje je da se uradi i podkonstrukcija, koja bi se montirala za noseći plafon. Plafon se može postaviti po obodu sobe ili po celoj dužini. Sve zavisi kakav efekat želite da postignete. Zvučna i toplotna izolacija se postavljaju u međuprostoru dva plafona. Pored toga izrada spuštenih plafona poboljšava rasvetu u prostoru i pomaže vam da prilagodite svetlo u prostoriji, onako kako želite. Spušteni plafoni se mogu primeniti i prilikom adaptacije i renoviranja potkrovlja.

Ukoliko želite da se prekrijete stare plafonske površine onda su spušteni plafoni ono što vam je potrebno. Kako su pravljene od gipsa, ove površine regulišu i temperaturu u željenoj prostoriji, jer gips reguliše količinu vlage u vazduhu.

 

 

Cena izrade spuštenih plafona zavisi od:

veličine prostorije gde će se postaviti spušteni plafon;

broja radnika koje će se angažovati.Profesionalno i odgovorno pristupamo svakom poslu. Garantujemo viskog kvalitet i efikasnu izradu spuštenih plafona. Radimo u dogovoru sa vama, kako bi odgovorili na vaše zahteve i želje, vodeći računa o prostornim mogućnostima.

Gipsani radovi predstavljaju važan element završnih radova prilikom adaptacije i renoviranja stambenog ili poslovnog prostora. 

 

Za dodatna pitanja, kontaktirajte nas, tu smo da vam pomognemo da uredite stan onako kako ste zamislili.