Rušenje zidova

Rušenje zidova je još jedna usluga koju nudi naša firma. Ova vrsta posla prilikom adaptacije i renoviranja prostora zahteva dodatne mere opreza i zaštite.
Mnogo firme specijalizovane za renoviranje prostora se ne usuđuju da rade i ovu vrstu posla, upravo zbog rizika koji on nosi sa sobom.

 

Rušenje zidova – višegodišnje iskustvo

 

Tokom višegodišnjeg rada, naša firma je postala pouzdan partner svih onih kojim je potrebna ova usluga prilikom renoviranja i adaptacije stana ili poslovnog prostora. Posedujemo sve što je potrebno za rušenje zidova od adekvatnih mašina do iskustvenih radnika koji radu pristupaju odgovorno i pouzdano. 


Pre početka rušenja bilo kog zida, potrebno ustanoviti da li će to uticati na konstrukciju samog prostora i kako. Nosivi zidovi se ne smeju rušiti, što je važno imati na umu, kada pravite planove o novom enterijeru i izmenama koje želite da unosete u svoj dom. Zato je potrebno da se konsultujete sa stručnim licima koji će vas posavetovati da li treba nastaviti sa rušenjem ili ne.

Ako se odobri rušenje određenog zida, sledi zaštita celokupnog nameštaja i ostalih prostorija u stanu. Još jedna stvar o kojoj treba voditi računa je kućni red, ukoliko je u pitanju stambena zgrada. Važno je da ostali stanari ne budu izloženi velikoj buci. Naši radnici misle o tome i trude se da ovaj posao obave sa što manje buke i u najkraćem mogućem roku.

 

Rušenje zidova – odgovorno i bezbedno

 

Rušenje zidova se izvodi mašinama i alatima, koji su za ovu vrstu posla predviđeni. Osobe koje njima rukovode moraju biti obučene za to. Važno je da imaju dovoljno iskustva u ovom poslu, kako bi se izbegle povrede i nepotrebna oštećenja prilikom rušenja.

Naši radnici su zaduženi i za odnošenje otpadnog šuta. Pri čemu vode računa da ne oštete nameštaj i druge delove prostora. Pritom vas oslobađaju dodatnog čišćenja. Posao se obavlja u dogovorenom roku i bez dodatnih troškova. Sve što radimo, radimo u dogovoru sa vama, kako bi ispunili vaše želje u skladu sa mogućnostima vašeg prostora.

Renoviranje i adaptacija obuhvataju čitav niz poslova, od molerkih i gipsanih radova, do menjaja vodoinstalacionih cevi i rušenja zidova. Sve što je potrebno da se uspešno adaptira novi stan, potkrovlje ili poslovni prostor, možete naći kod nas. Želimo da vam pomognemo da dođete do uređenja svog doma, onako kako ste zamislili.

Stojimo vam na raspolagnju, za svako pitanje u vezi sa uslugom rušenje zidova ili bilo koje druge usluge koju nudimo. U svakom trenutku nas možete kontaktirati i dobiti sve informacije koje u vam neopdnone.