Roletne

Kada uređujete stan i birate PVC ili ALU stolariju, ne bi trebalo da zaboravite na roletne. One predstavljaju dopunu stolariji i njihova prvobitna funkcija je da pruži zaštitu od sunca i obezbedi dobru zvučnu izolaciju. Ako ste odlučili da ugradite roletne, imamo tim koji vam može pomoći u tome.

Dugogodišnji prijatelji sa kojima ostvarujemo uspešnu saradnju, specijalizovali su se za izradu i montažu PVC i ALU stolarije. Imaju veliki izbor vrata, prozora, roletni i zavesa. Sve što je potrebno da upotpunite enterijer svog doma.

Pore toga što leti štite od sunca, a zimi od raznih vremenskih nepogoda, roletne estetski ulepšavaju spoljašnji izgled vaše fasade. One mogu biti sastavni deo stolarije, ali se i mogu naknadno ugraditi na već postavljene prozore. Preporučuje se njihove ugrađivanje, upravo zbog gore navedenih pogodnosti koje pružaju.

 

PVC i ALU roletne najtraženije

 

Najtraženije spoljašnje roletne su svakako PVC i ALU roletne, s tim što se mogu praviti i roletne od materijala koji je kombinacija ova dva.
Glavni delovi roletni su kutija vođice i lamela. Kod PVC roletni kutijica je od plastike, što je čini dobrim izolatorom. Postoje dve vrste PVC roletni. PVC roletne PRIMA koje se češće postavljaju spolja i bele su boje i PVC roletne RELAX koje se nadograđuju u ravni prozora.
Naši prijatelji u ponudi imaju i sigurnosne roletne. Njihov prvobitni cilj je da zaštite objekte kao što su prodavnice, kafići i barovi. Postoji i nekoliko različitih varijanti ove vrste roletni. Među najtraženijim spadaju mreža roletni, čvrste lamele i model sa fugama.

 

alu roletneroletne


Što se tiče cene, zavisi od vrste roletni i dužine prozora gde će biti postavljene. Tim naših saradnika dolazi kod vas i završava posao bez problema i dodatnih troškova. Ako vam je potrebna stolarija ili neki element stolarije, naši prijatelji vam mogu svakako pomoći u tome.

Pored toga, naša firma vam može pomoći oko kompletne adaptacije. Radimo po principu „ključ u ruke“, a vi treba samo da se opustite i sve prepustite nama.

Za svako dodatno pitanje u vezi sa roletnama ili nekim drugim uslugama koje vam možemo pružiti, kontaktirajte nas. Dostupni smo u svakom trenutku.