Renoviranje stana

Renoviranje stana je idealna prilika da osvežite svoj dom i unesete neke novine.
Ponekad renoviranje samo određene prostorije može osvežiti i ulepšati vaš dom. A nekada je dovoljna i minimalna zamena nekog dela, kojom ćete učiniti stan prostornijim i lepšim mestom.

Pre nego što se odlučite za renoviranje i bilo koju promenu, napravite plan sa željenim izmenama. Razmislite šta tačno želite da promenite, dodate, spojite ili sklonite. Da li ćete menjati zidove ili postaviti novi parket? Obratite se profesionalnoj firmi koja iza sebe ima iskustvo i koja vas može posavetovati ukoliko imate neke nedoumice.

 

Renoviranje stana poboljšava izgled vašeg doma

 

 

Renoviranje stana najčešće podrazumeva sledeće poslove:

 

 

renoviranje

 


Prostorije koje se najčešće renoviraju i menjaju jesu kuhinja, kupatilo, dnevna soba i spavaća soba. Posebnu pažnju zahteva i zamena vodovodne i elektro instalacije. Kada menjate kompletan enterijer stana, vodite računa da odaberete adekvatne boje zidova za svaku prostoriju i pogodnu rasvetu. Iako na prvi pogled sve deluje jako komplikovano, uz savete iskustvene firme, renoviranje stana ne mora više biti stresno i dugo, već brzo i jednostavno.

 

Mi poslujemo po principu "ključ u ruke". Dolazimo po vašem pozivu. Radimo kompletnu uslugu, od projektovanja enterijera, rušenja zidova, krečenja, postavljanja parketa i pločica, do sitnih dekorativnih detalja.

 

Naš prvobitni cilj je da vi budete zadovoljni. Zato sve što radimo, radimo u dogovoru sa vama. Želimo da pomognemo našim klijentima u ostvarivanju zamišljenih planova. Pored usluge renoviranje stana, firma vam može pomoći i u renoviranju poslovnog prostora, a stojimo vam na raspolaganju i za adaptacije potkrovlja.

Ukoliko imate neke nedoumice, kontaktirajte nas. Zajedno možemo doći do pravog rešenja za vaš novi prostor u kome ćete se osećati prijatno i zadovoljno.