Adaptacija i renoviranje poslovnog prostora

Naša firma pored adaptacije i renoviranja stana, može da ponudi i uslugu adaptacija i renoviranje poslovnog prostora. Radimo uređenje poslovnog prostora od kancelarijksog tipa, preko butika, parfimerija i sličnih trgovinskih objekata, do prostora za uslužne delatnosti kao što su poslastičarnice, kafići, barovi, frizerski saloni, hoteli. Trudimo se da ostvarimo vaše želje, pri čemu vodimo računa o tipu poslovnog prostora i njegovim prostornim mogućnostima.

 

Renoviranje poslovnog prostora zahteva vreme i posvećenost

 

Pre nego što se počne sa procesom renoviranja, potrebno je da se uradi kompletna analiza prostora, kako bi se napravio plan rada koji će znatno olakšati posao. Adaptacija i renoviranje poslovnog prostora zahteva vreme i novac. Zbog čega je važno da se angažuje firma koja ima iskustva u tome.

Izgled poslovnog prostora šalje određenu poruku svim potencijalnim klijentima, pa je važno da izgled uskladite sa porukom koju želite da šaljete. Zato se uređivanje kancelarijskog prostora razlikuje od sređivanja hotela ili butika, jer se razlikuju kako klijenti tako i vrsta posla kojim se bave. Prostor treba da bude uređen u skladu sa imidžom cele firme.

Dizajn enterijera je takođe važan kada je u pitanju renoviranje poslovnog prostora. Ne treba zaboraviti i na osvetljenje i koje će upotpuniti vaše radne prostorije. Između ostalog, nas možete angažovati i za opremanje enterijera rasvetom. Radimo i projektovanje rasvete u enterijeru. Naravno, trudimo se da i to uklopimo sa vašim potrebama i vrstom enterijera.

 

Funkcionalna adaptacija i renoviranje poslovnog prostora

 

Cilj je da vaš poslovni prostor bude funkcionalno mesto, koje pruža osećaj ugodnosti i gde ćete se osetiti prijatno dok radite. To će se pozitivno odraziti i na vašu produktivnost i obavljanje radnih zadataka.

Princip rada kojim obavljamo adaptaciju i renoviranje poslovnog prostora, ali I sve druge zadatke je “ključ u ruke” gde je sve na nama, a vi treba da uživate i prepustite našim radnicima da u najkraćem vremenskom roku kompletno urede vaš poslovni prostor. Trudimo se da ostvarimo vaše želje, kako biste u što kraćem periodu, uživali u svom, novom uređenom poslovnom enterijeru.

Ono što nas odvaja od ostalih jeste:

 

  • preciznost;
  • odgovornost;
  • pouzdanost;
  • pedantnost;
  • ispunjavanje rokova;
  • bez dodatnih troškova.


Kod nas imate sve na jednom mestu, sve završne poslove koji su sastavni deo svake adaptacije i renoviranja, pa tako i adaptacije i renoviranja poslovnog prostora. Radimo molerske radove, gletovanje zidova, zamenu i postavljanje parketa, rušenje zidova koje neće uticati na stabilnost prostora.
Možete nas angažovati za sve vodoinstalacione poslove, kao za montiranje i demontiranje bilo kog komada nameštaja.

Ako se odlučite za našu uslugu adaptacija i renoviranje poslovnog prostora ili vas zanima neka druga vrsta usluge koju nudimo, kontaktirajte nas. Stojimo vam na raspolaganju u svakom trenutku.