Adaptacija i renoviranje kuhinje

Prilikom adaptacije i renoviranja kuhinje kao i kod drugih radova potrebno je da napravite plan. Kako biste došli došli do novog i funkcionalnog rešenja potrebno je da radite sa iskustvenom agencijom, zahvaljujući kojoj će se postići željeni enterijer prostorije.

 

Pre početka samih radova u skaldu sa prethodno napravljenim planom obraća se pažnja na nekoliko stvari, a između ostalog na:

 

  • funkcionalnost same prostorije;
  • raspored kuhinjskih elemenata u prostoriji;
  • rasvetu;
  • boje zidova i podne obloge.


Kuhinja je mesto gde se nešto pravi i stvara i gde sve treba da odiše toplotom. Zbog toga se posebna pažnja posvećuje uređenju ove prostorije. Funkcionalnost kuhinje se potiže adekvatno adaptacijom, izborom boja, podnih obloga i pravilnim rasporedom kuhinjskih elemenata.
Zato je važno da imate iskustveni tim koji će na najbolji način učiniti vašu kuhinju funkcionalnim i prijatnim mestom.

 

Adaptacija i renoviranje kuhinje – rasveta i boje zidova

 

Prilikom odabira boje zidova vodi se računa o velikičini prostorije. Ne preporučuju se tonovi koji mogu vizuelno umanjiti prostoriju. Rasveta pomaže u stvaraju prijatene i tople prostorije. Zbog toga se savetuje ugradnja rasvete u neke kuhinjske elemente. Pored kompletne usluge adaptacija i renoviranje kuhinje, mi pružamo i usluge projektovanja rasvete svih vrsta enterijera i opremanje enterijera rasvetom.
Ukoliko ste se odlučili za kuhinju sa manje svetla, za ostale elemente birajte u svetle boje. Time se vodite i prilikom odabira boja zidova. Kod dobro osvetljenih kuhinja preporučuju se tamne nijanse.

 

Adaptacija i renoviranje kuhinje – odabir podnih obloga

 

Kada je reč o odabiru podnih obloga možete se odlučiti za tri različite vrste. Prva opcija je drvo ali se ne preporučuje jer može doći od podizanja parketa usled izlivanja vode. Druga opcija su keramičke pločice koje se najčešće sreću u kuhinjama. Laminat je treća varijanta koja se preporučuje za podne obloge ako se posmatra finansijska strana, jer je najpovoljniji. Možete nas angažovati za sve završne poslove. Radimo krečenje zidova, postavljanje keramičkih pločica, gletovanje zidova. Radimo i sve vrste parketarskih radova. Pored toga radimo i sve vrste zamene vodovodnih i električnih instalacija. Opremite kuhinju određenim uređajima kojima ćete uštedeti električnu energiju što će smanjiti i troškove celokupne adaptacije i renoviranja.

Ako se odlučite za našu uslugu adaptacija i renoviranje kuhinje, garantujemo vam pedantnost pri radu i odgovoran pristup bez dodatnih troškova.

Za bilo koju dodatnu informaciju u vezi sa uslugom renoviranje kuhinje ili neke druge naše usluge, kontaktirajte nas.

Stojimo vam na raspolaganju, u svakom trenutku. Pozovite nas da se dogovaramo o ceni i uslovima rada.