Renoviranje dnevne sobe

Želite da kompletno renovirate stan ili unesite samo neke promene koje će osvežiti vaš dom. Naša firma u okviru usluge renoviranje i adaptacije pruža i usluge renoviranja pojedinih prostorija bilo da je u pitanju renoviranje dnevne sobe, kuhinje ili kupatila. Naš tim iskusnih radnika vam može pomoći da promenite izgled svog stana i uneste željene promene.

Renoviranje dnevne sobe zahteva posebnu pažnju. Dnevni boravak je prostorija u kojoj provodimo najveći deo vremena. Zbog toga je važno da ta prostorija širi toplinu i prijatnu atmosferu. Prilikom njenog renoviranja treba voditi računa o nekoliko detalja, koji dodatno upotpunjuju enterijer vaše dnevne sobe.

 

Renoviranje dnevne sobe – boja zidova

 

Vodite računa prilikom odabira boje zidova. Boja zidova bi trebalo da se uklopi sa nameštajem i ostalim elementima u prostoriji. Ako je vaš dnevni boravak velike kvadrature, slobodno eksperimentišite sa tamnim nijansama. Svetliji tonovi su za manje dnevne sobe, jer tu treba raditi na volumenu samih prostorija, kako bi vizuelno izgledale prostornije.

Poznato je da se prilikom uređivanja stana, oslikava naš karakter i način života koji vodimo. Ne treba preterivati i trpati što više stvari. Dnevna soba je mesto gde treba da se osetite ugodno i prijatno. Zato bi valjalo postići ravnotežu prilikom njenog uređivanja.

 

Tepisi i zavese upotpunjuju renoviranje dnevne sobe

 

Druga važna stvar ukoliko ste se odlučili za renoviranje dnevne sobe jesu i tepisi i zavese. Ovo su elementi koje ne bi trebalo nikako zanemariti, jer su oni i te kako važni detalji vaše prostorije. Kada birate zavese vodite računa da budu u skladu sa bojom zidova i svim komadima nameštaja. Najčešće se biranje zavesa ostavlja za sam kraj, zajedno sa odabirom tepiha, kada je veći deo renoviranja završen.

Kao i kod zavesa i kod odabira tepiha povedite računa da ga uklopite sa već postojećom bojom zidova. Ako ste se odlučili za zidove u nekim jarkim bojama, preporučuje se da vam tepih bude u nekoj neutralnoj boji.

Težimo da uklopimo vaše želje i mogućnosti, kako bismo vam pomogli da vaša dnevna soba dobije novi izgled. Sve što radimo, radimo u dogovoru sa vama.

Pored toga, radimo i adaptacije potkrovlja, renoviranje poslovnih prostora. Imamo i veliki izbor PVC i ALU stolarije. Možete nas angažovati za bilo koji molerski rad, zamenu i postavljanje novih parketa ili pločica i za sve ostale građevinske i završne poslove na polju uređenja.

Za sve dodatne informacije u vezi sa uslugom renoviranje dnevne sobe, ali i bilo koje druge usluge koja vas zanima, kontaktirajte nas. Mi vam stojimo na raspolaganju.