PVC stolarija

Prilikom renoviranja stana, ne treba da zaboravite i na PVC stolariju koja je dobar izolator. Dobra strana ove vrste stolarije je da jednom postavljena, može da traje jako dugo.

PVC stolarija je veoma tražena na tržištu. Jedan od glavnih razloga je što se pravi od recikliranih PVC materijala koji su prilagodljivi svakom otvoru za terasu ili prozoru. Zahvaljujući ovom materijalu ona se ubraja u dobre izolatore, pa njena popularnost raste širom sveta, pa i kod nas.

Mi sarađujemo sa firmom koja vam može obezbediti frhunsku PVC stolariju od PVC roletni i zavesa različitih vrsta, do prozora, ulaznih, sobnih, garažnih i vrata za terase, šta god da vam treba za opremanje svog doma ili poslovnog prostora. Odvaja ih kvalitet i višegodišnje iskustvo. Njihova primarna usluga jeste izrada i montaža PVC i ALU stolarije.

 

PVC stolarija u boji

 

Danas se PVC stolarije mogu uklopiti u svaki enterijer, jer se sada boje, a prave se i folije koje se aplikuju na stolariju kako bi promenile njenu boju. Folije su kao i sama stolarija otporne na spoljašnje uticaje. Pored klasične bele boje pravi se i u svim tonovima boja.
Boja stolarije mora da se uklopi sa bojom nameštaja i bojom zidova prostorije u kojoj će biti postavljena, ali i sa zavesama i ostalim detaljima na prozoru. Preporučuje se u onim stanovima i kućama koje se nalaze pored prometnih ulica, zbog blokiranja buke. PVC stolarija čuva enterijer od vremenkih nepogoda i spreča upliv bakterija i grinja. Dodatno održava optimalnu temperaturu u prostoriji. Lako se održava i ne zahteva godišnje menjanje.

 

PVC stolarija


Naši prijatelji pored PVC stolarije u ponudi imaju i aluminijumsku stolariju. Mogu vas i posavetovati oko odabira adekvatne stolarije za vašu prostoriju. Jednom kada odaberete ono što vam je potrebno, radnici kreću sa postavljanjem i završavaju sve u roku, ostavljajući sve očišćeno.

Specijalizovani smo za adaptacije i renoviranja i sve poslove koji su potrebni da se uredi stambeni prostor.

Ukoliko želite da ugradite neki vid stolarijate ili vas zanima neka druga usluga koju nudimo kontaktirajte nas