Projektovanje rasvete u enterijeru

Nakon završene kompletne adaptacije stana, kada ste završili sa krečenjem, postavljanjem parketa, lakiranjem,odabirom zavesa i nameštaja i ostala vam je još samo rasveta.
Kako je to važan deo svakog enterijera, treba voditi računa prilikom odabira rasvete, jer je neophodno da se uklopi sa ostatkom enterijera.

 

Tu vam mogu pomoći stručnjaci, koji će proceniti na kom mestu treba postaviti određeno rasvetljenje, a potom vam pomoći i u odabiru adekvatne rasvete.

Uspešno sarađujemo sa firmom koja se bavi prodajom dekorativne rasvete, LED rasvete i projektovanjem i opremanjem enterijera rasvetom.

Mogu se pohvaliti vrhunskim kvalitetom i bogatim asortimanom najnovijih trendova rasvete. Njihovo osoblje vam je na raspolaganju da vas posavetuje i detaljno vam pojasni i pokaže šta se sve nalazi u njihovoj ponudi.

 

Projektovanje rasvete u enterijeru – stručno i profesionalno

 

Prvo se određuje mesto gde će se postaviti lampa, luster ili neki drug vid rasvete. To je ujedno i najvažniji deo projektovannja rasvete u enterijeru. Posmtra se veličina prostorije, stil kojim je uređen, šta se želi postići određenim osvetljenjem. Kada se sve ovo utvrdi, može se krenuti sa biranjem adekvatnog osvetljenja. Bilo da je u pitanju dnevni boravak ili rasveta za terasu, osvetljenje za baštu, sve to možete naći kod naših prijatelja.

Podne, zidne, stone lampe, kupatilska rasveta, kao i sve što vam je potrebno za spoljašnje rasvetljenje da pomenemo samo deo njihovog asortimana.
Jedna od pogodnosti koju vam nude da možete na jednom mestu osmisliti na koji način želite da opremite enterijer rasvetom.

 

projektovanje rasveteopremanje rasvetom


Primarna delatnost firme „DeMiS enterijer“ je adaptacija i renoviranje stana ili poslovnog prostora. Radimo i završne radove, bavimo se izradom nameštaja po meri.Trudimo se da uklopimo vaše ideje i mogućnosti.

Za sve dodatne informacije u vezi sa rasvetom, projektovanjem rasvete u enterijeru ili nekom drugom uslugom za koju nas možete angažovati, kontaktirajte nas. Na raspolaganju smo vam, u svakom trenutku.