Projektovanje enterijera

Pored adekvatnog umeća koje je neophodno za dobro projektovanje enterijera,važni faktori su i znanje i iskustvo koje se stiču višegodišnjim radom. Projektovanje je važno jer ono utiče na funkcionalnost i izgled samog prostora nakon celokupne adaptacije, renoviranja i svih neophodnih zavšrnih radova.

 

Prvobitna fukncija projektovanja enterijera je da se olakšaju, ali i ubrzaju radovi koji prate procese adaptacije i renoviranja. Kako bi vaš prostor izgledao baš onako kako ste zamislili, na scenu stupaju arhitekte koje treba dobro da analiziraju prostor i obrate pažnju na sve detalje. Naša firma se može pohvaliti višegodišnjim iskustvom kada je u pitanju projektvanje enterijera. Tim arhitekata pristupa poslu predano i sa velikom odgovornošću.

 

Projektovanje enterijera u nekoliko faza

 

Samo projektovanje enterijera obuhvata nekoliko faza. Pre svega radi se na skici idejnog rešenja. To su vaše ideje i želje o budućem izgledu prostora. Kada se odrede potrebne mere, veličina nameštaja, njegov raspored sledi rad na projektnom zadatku, koji se pravi upravo na osnovu vaših želja. Cilj je uspostaviti ravnotežu između vaših ideja i prostornih mogućnosti. Ukoliko ste zadovoljni skicom onda sledi idejno rešenje.

U drugoj fazi se radi na izradi 3D prostornog modela zahvaljujući kome možete videti kako potencijalno izgledati vaš budući prostor. Izrada idejnog projekta sa prikazom svih građevinskih radova, potrebnim zanatskim i izolacionim radovima, koji su osnova za definisanje obrade podova, plafona i ostalih elemenata prostora predstavlja treću fazu projektovanja enterijera.

Poslednja faza je izrada izvođačkog projekta, koji sadrži sve izvođačke detalje, neophodne da uređenje enterijera izgleda baš onako kako ste zamisli. Ova faza nije obavezna.

 

Projektovanje enterijera –proces koji obuhvata sve izvođačke detalje

 

Svaku fazu projektovanja enterijera možete da pratite, jer svaki posao koji radimo, radimo u dogovoru sa vama, kako bi na najbolji mogući način ostvarili vaše želje.

Usluga projektovanje enterijera podrazumeva sve elemente enterijera uključujući i rasvetu i dekoraciju. Naša firma nudi i usluge projektovanja rasvete u enterijeru, a možete nas angažovati i za opremanje enterijera rasvetom.

Bez obzira da li je u pitanju projektovanje enterijera nove kuće ili prostornog prostora ili se radi o renoviranju starogstana, uvek se posavetujte sa arhitektom. Na taj način ćete doći do željenog enterijera, bez grešaka i dodatnih troškova.

Naša firma vam može pomoći u svim fazama projektovanja enterijera, a nakon toga i u svim zavšrnim radovima na polju adaptacije i renoviranja. Naš glavni princip rada je “ključ u ruke” koji funkcioniše tako što nam predstavljate ideju o enterijeru i kako biste voleli da sve to izgleda. Sledi procena da li je to moguće ili ne u konsultacijama sa stručnim licima i kada se dobije odobrenje, počinju radovi. Vi se možete opustiti i uživati, a mi vam garantujemo da će sve biti završeno u dogovorenom roku. 

 

Ukoliko vas zanima usluga projektovanje enterijera ili neka druga usluga koju pružamo, kontaktirajte nas. Stojimo vam na raspolaganju u svakom trenutku.