Postavljanje laminata

Laminat je podna obloga koja postaje sve učestalija podna površina mnogih prostora. Sadrži visok procenat drveta, pa je udoban pri hodu. Danas se na tržištu mogu naći različiti dezeni i boje laminata. Postavljanje laminata ne zahteva puno vremena, a i njegovo održavanje je jednostavno, zbog čega se ljudi sve više odlučuju za njegovo ugrađivanje.

Laminat ima 4 sloja. Površinski sloj ga čini otpornim na habanje, dekorativni sloj pruža mnoštvo dekorativnih mogućnosti. Drveni deo je upravo onaj koji daje čvrstinu podu, a poslednji štiti od upliva vlage.
Pozitivna strana je i što je laminat otporan na ogrebotine i pritom se ne kliže.

 

Postavljanje laminata brzo i jednostavno

 

Naša firma pored postavljanja klasičnog parketa ima iskustva i u postavljanju laminata. Zahvaljujući sistemima spajanja, postavljanje laminata završavamo u što kraćem roku. Laminat se može postaviti preko starog parketa ili laminata. Potrebno je samo da podloga bude čista i ravna. Naši majstori će se pobrinuti da sve pripreme pre početka rada. Vodimo računa i sitnim detaljima kako što je postavljanje folije pre samog laminara. Folija pomaže u smanjenju buke.

Kada se postavi laminat, slede lajsne koje pored estetske uloge, pokrivaju sve razmake između laminara i zida.

Laminat je ekonomična i praktična podloga. Održava se lako, dovoljno je samo brisanje i usisavanje.
Ukoliko želite da menjate podnu oblogu i odlučili ste se za laminat, angažujte nas da vam olakšamo posao i pomognemo da dođete do moderne podne površine.

Za dodatne informacije o usluzi postavljanja laminata ili nekoj drugoj uluzi koju nudi naša firma, kontaktirajte nas