Postavljanje kanalizacione instalacije

Postavljanje kanalizacione instalacije je veoma važno u početnoj fazi adaptacije i renoviranja stana. Kanalizacione instalacije su povezane sa vodovodnim instalacijama, s tim što vodovodne cevi dovode svežu vodu, a kanalizacione instalicije imaju ulogu u odvođenju vode.

Postavljanje kanalizacionih instalacija spada u završne poslove adaptacije i renoviranja stambenih i poslovnih prostora. I kod ove vrste posle je jako važno da postoji dobar plan pre početka radova. Ukoliko dođe do grešaka prilikom njihovog postavljanja, stvaraju se dodatni troškovi i potrebno je vreme da se sve to ispravi i uradi iz početka.

 

Vrste kanalizacionih instalacija

 

Postoji i nekoliko vrsta kanalizacionih instalacija u višespratnim objektima:

 

  • viseća kanalizacija koja se nalazi na plafonu kod komšije koji je iznad vas;
  • kanalizacija u ploči je vrsta koja je ugrađena u međuspratne konstrukcije;
  • mešavina ove dve vrste, koja se ređe primenjuje.
     

 

Kanalizaciona instalacija se može naći u:

 

  • kupatilu;
  • kuhinji;
  • dvorištu.
     

 

Kada je reč o kupatilu, odvodi se rade za tuš, wc šolju, kadu, mašinu za pranje, lavabo. Postavljanje kanalizacionih instalacija sledi nakon završetka svih završnih radova, pre početka postavljanja parketa ili pločica. Što se tiče kuhinje, odvodi se rade za sudoperu i mašinu za sudove. Ukoliko imate dvorište, onda će se postaviti kanalizacione instalacije i u njemu.

Mi ćemo se potruditi da se vaše vodovodne i kanalizacione instalacije postave bez greške. Radimo efikasno, brzo, ali tačno.

Tu smo da zamenimo stare instalacije za nove ugradimo, potpuno nove ukoliliko to želite. Radimo onako kako vi želite.

Pored toga radimo i ostale završne poslove i pravimo razne komade nameštaja po meri.

Za dodatne informacije kada je u pitanju postavljanje kanalizacionih usluga pozovite nas. Tu smo i da odgovorimo na svako pitanje u vezi sa drugim, našim uslugama.