Postavljanje gipsanih ploča

Gipsani radovi pružju veliku mogućnost prilikom uređivanja enterijera. Kombinacijom različitig oblika i materijala vaše ideje se mogu sprovesti u delo.
Postavljanje gipsanih ploča postaje jedna od najtraženijih usluga. Mi smo se specijalizovali i u ovoj vrsti posla, pored ostalih završnih radova koji se izvode prilikom renoviranja stana ili poslovnog prostora.

Sve više se primenjuje sistem suvog malterisanja, koji je idealna zamena za klasično malterisanje. Postavljanje gipsanih ploča je idealno rešenje, ako želite da prekrijete stare zidove, pune neravnina, pukotina.

 

Postavljanje gipsanih ploča - prednosti

 

Sama prednost ovih ploča nalazi se u glavnom građevinskom materijalu, gipsu. Prilikom izrade gipsanih ploča nema vlage, njihovim postavljanjem pojačava se zaštita od požara, dobri su zvučni i toplotni izolatori. Dodatna prednost je što se brzo prilagođavaju karakteristikama prostora, pa se mogu postaviti u bilo kojoj prostoriji. Za njihovo postavljanje nije potrebno mnogo vremena.

Ukoliko želite da postavite gipsanu ploču u prostoriji, gde se javlja vlaga, savetuje se postavljanje vlagootpornih ploča. Zanimljivo je da se one zelene boje, dok su ploče otporne na vatru, obojene u crveno. Savijene ploče se koriste kod polukružnih zidova.

Ako želite da se rešite neravnina i pukotina na zidovima, gipsane ploče su prava stvar za vas. Naši radnici pristupaju odgovorno poslu i sve što rade, rade u dogovoru sa vama. Pre početka rada, dolaze do vas, kako bi procenili prostor, njegove mogućnosti na koji način je najbolje postaviti gipsanu ploču.

Možete nas angažovati i za druge završne poslove, kao i za kompletnu adaptaciju i renoviranje. Još jedna usluga koju nudimo je i izrada nameštaja po meri, tako da sa nama možete dobiti nameštaj kakav ste zamislili.

Za dodatna pitanja u vezi sa uslugom postavljanje gipsanih ploča i drugih usluga koje radimo, kontaktirajte nas, stojimo vam na raspolaganju, u svakom trenutku.