Parketarski radovi

Poslednja faza u sređivanju prostora jesu parketarski radovi. Spadaju u grupu završnih radova adaptacije i renoviranja. Odabir podova ima bitnu ulogu kada je reč o uređivannju prostora. Pored estetske funkcije, podovi imaju važnu funkcionalnu ulogu. Parket je najtraženija podna obloga koja se pokazala kao najbolje rešenje. Pružamo i ovu vrstu usluge. Možemo vam pomoći da izaberete onu podnu oblogu koja će odgovarati vašim željama, srazmerno mogućnstima prostora.

Usluga parketarski radovi obuhvata:


Parket se danas može naći pored domova i u poslovnim objektima. Njegove prednosti u odnosu na ostale podne obloge:

  • lako se održava;
  • ima dobra izolaciona i mehanička svojstva;
  • uklapa se sa ostalim elementima u prostoriji. 

Za proizvodnju parketa potrebno je manje energije.
Ako koristite parket, manje ćete zagađivati životnu sredinu. 


Ukoliko već imate parket kao podnu oblogu, a želite da ga menjate, savetuje se da promenite samo propale parket letvice. Uradite hoblovanje i potom lakiranje. Uštećete vreme i vratićete mu stari sjaj. Zahvaljujući iskustvu naših majstora neće se primetiti nikakva razlika i vaš parket će izgledati novo. 


Možete nas angažovati i za potpuno menjanje parketa, od izbora drveta, do kompletne zamene starog za novi, hoblovanje i lakiranje. Naravno, ako uvek se možete odlučiti za laminat. Imamo iskustva i u postavljanju laminata i njegovog lakiranja.

Garantujemo odgovorne radnike i povoljne cene. Sve što radimo, radimo u dogovoru sa vama, kako bismo vam pomogli da ostvarite svoje želje.

Ako se odlučite da nas angažujete za parketarske radove, kontaktirajte nas da ugovorimo početak radova. Za sve ostale informacije vam stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.