Opremanje enterijera rasvetom

Renovirali ste stan. Završili sa krečenjem, postavljanjem parketa, lakiranjem,odabirom zavesa i nameštaja i ostala vam je još samo rasveta.

Rasveta je važan deo svakog enterijera. Treba birati pažljivo kako bi se uklopila sa ostatkom enterijera. A i poželjno je da se posavetujete sa stručanjacima.

Mi sarađujemo sa firmom koja se bavi prodajom dekorativne rasvete, LED rasvete i projektovanjem i opremanjem enterijera rasvetom.

Zahvaljujući višegodišnjim iskustvom mogu se pohvaliti vrhunskim kvalitetom i širokim asortimanom najnovijih trendova rasvete. Njihovo osoblje vam je na raspolaganju da vas posavetuje i detaljno vam pokaže šta se sve nalazi u njihovoj ponudi.

 

Opremanje enterijera rasvetom – skladno i u trendu

 

Veoma je važno kako će te osvetliti određenu prostoru. Rasveta može da uveća ili umanji prostor sve zavisi od toga šta želite da postignete. Druga stvar, koju savetuju dekorateri jeste da se vodi računa o stilovima. Ne možete da mešate neki klasičan stil sa jakim svetlom.

Ukoliko kod vas dominiria minimalistički stil onda se preporučuju, male lampe duž ivica zidova, jer to neće narušiti koncept i prostorija će delovati lepo i svedeno. Sa druge strane, ukoliko ste ljubitelj vintidž stila, lampe i lusteri su najbolje rešenje. Ono što će se odlično uklopiti jeste i led rasveta koja osvetljavati prostor, a nećete je primećivati.
Naši prijatelji imaju u ponudi razne vrste lampi. Podne, zidne, stone lampe, kupatilsku rasvetu, kao i sve što vam je potrebno za spoljašnje rasvetljenje.
Za one koji ne mogu da se odluče za određeni stil, već bi želele nešto između, reflektori su najbolja solucija, koji će pre svega osvetljavati fotografije na zidu. Samim tim ćete dobiti neku kombinaciju vintidž stila i minimalističkog trenda.

 

rasveta enterijera


Jedna od pogodnosti koju vam nude je da možete na jednom mestu osmisliti na koji način želite da opremite enterijer rasvetom.

Našu firmu „DeMiS enterijer“ možete angažovati za adaptaciju i renoviranje stana ili poslovnog prostora. Radimo i završne radove, bavimo se izradom nameštaja po meri.Trudimo se da uklopimo vaše ideje i mogućnosti.

Za sve dodatne informacije u vezi sa rasvetom ili nekom drugom uslugom za koju nas možete angažovati, pozovite nas. Na raspolaganju smo vam, u svakom trenutku.