Molerski radovi

Među najznačajnijim završnim, estetskim radovima spadaju molerski radovi. Iako se ljudi mahom odlučuju da sami završe ove vrste poslova, preporučuje se da i njih prepustite iskusnim radnicima ili se posavetujete sa profesionalcima kako biste završili posao bez dodatnih troškova.

Naša firma pruža i ove vrste usluga. Molerski radovi podrazumevaju pre svega dekoraciju zidova i plafona. Boja zdova je važan element u uređivanju zidova koja u kombinaciji sa nameštajem dodatno utiče na oblik prostorije.

 

Molerski radovi u nekoliko faza

 

Naše glavne usluge molerskih radova obuhvataju:

 

  • krečenje stana;
  • gletovanje zidova;
  • farbanje stolarije.

 

Molerski radovi se obavljaju u nekoliko faza. Pre svega treba dobro zaštiti prostor u kome se radi. Parket i nameštaj treba dobro prekriti, kako ne bi došlo do neke iznenadne štete. Da bi zidovi bili spremni za farbanje, moraju bti dobro očišćeni, ravni i glatki. Površina za bojenje se priprema tako što se prvo radi gletovanje, pa onda premazivanje, kako bi se dobila ravna podloga. Kada se završi ovaj deo posla, sledi biranje boja.

 

Molerski radovi - usklađivanje boja

 

Poznato je koliko boje utiču na čovekovo ponašanje, a i to je prva stvar koja se primeti u nekoj prostoriji. Pored odabira nameštaja, treba uskladiti i boje na zidovima, kako bi sve izgledao skladno i primereno.

To je jako važno, jer uređenjem stana šaljete i poruku o sebi i vašem karakteru. Postoji bezbroj mogućnosti kojima možete ofarbati svoje prostorije, a svaka boja ima svoje značenje.
Ako više volite klasični, jedinstveni stil za vas su najbolje neutralne boje poput bele ili bež kojima ćete stvoriti osecaj ugodnosti i mirnoće. Za ljubitelje jarkih boja preporučuju se nijanse crvene ili narandžaste, ali bez nekog preterivanja.
Pored gletovanja bavimo se i farbanjem stolarije, bilo da je u pitanju unutrašnja ili spoljašnja.

Imamo uigrani tim koji vam garantuje da će posao biti obavljen u dogovorenom roku, bez dodatnih izdataka. Vodimo računa da sve bude kako ste zamisli.

Princip na kome počiva naš rad je da sve radimo u dogovoru sa klijentima, a garantujemo potpunu predanost u obavljanju posla.

Pored usluge molerski radovi koja uključuje i gletovanje i farbanje stolarije, radimo i sve vrste keramičkih radova, od pripremnih radova do postavljanja keramičkih pločica. Pored toga radimo kompletne adaptacije i renoviranje stanova i poslovnih prostora, ukjučujući i adaptacije potkrovlja.

Stojimo vam na raspolaganju, da odgovorimo na svako vaše pitanje, pomognemo ukoliko imate neke nedoumice. Možete nas kontaktirati preko maila ili kontakt telefona i saznati sve vezano za uslugu molerski radovi ili za bilo koju drugu uslugu koju naša firma pruža.