Lakiranje parketa

Lakiranje parketa je poslednja faza parketarskih radova koja sledi nakon hoblovanja i poliranja parketa. Lakiranje parketa daje poseban estetski efekat vašem parketu. Pored same usluge postavljanje parketa, imamo iskustva i u lakiranju parketa kako bi vaš parket dobio dodatni sjaj i izgleda.

 

Lakiranje parketa u više faza

 

Lakiranje parketa se odvija u nekoliko faza. Pre samog početka važno je da se parket dobro očisti, a potom sledi nanošenje osnovnog sloja laka. Što se tiče vrste laka, to opet zavisi od vrste drveta i kakav izgled želite da postignete nakon lakiranja.

Obično se nanose dva sloka laka. Pre drugog sloja, parket se polira određenim abrazivnim sredstvima. Posle poliranja opet sledi čišćenje, jer podloga mora da bude čista. Tada se nanosi poslednji sloj laka. Sveže lakirani parket ne sme da se izlaže suncu ili promaji. Nameštaj se unosi u prostoriju tri dana nakon lakiranja.

Mi se možemo pohvaliti iskustvom i ovoj vrsti posla. Pored toga radimo i hoblovanje parketa, tako da nas možete angažovati za sve vrste radova koje se odnose na parketarske poslove adaptacije i renoviranja vašeg doma.
Dogovaramo se sa vama o svemu i poštujemo vaše ideje, trudeći se da sve to uklopimo sa mogućnostima vašeg stana ili poslovnog prostora.

Naši radnici se odvajaju od ostalih brzinom, profesionalizmom i odgovornošću kojom pristupaju svakom poslu. Cena usluge lakiranje parketa zavisi od
vrste laka koji želite da koristite i veličine prostorije u kojoj je parket postavljen.

Ako želite da vaš parket dobije dodatni sjaj, pozovite nas da se dogovorimo oko cene i početka rada.
Za sva dodatna pitanja u vezi sa uslugom lakiranje parketa ili bilo koje druge usluge koju naša firma nudi, kontaktirajte nas. Tu smo da vam pomognemo da uredite vaš dom onako kako ste oduvek želeli.