Izrada kupatilskog nameštaja po meri

Kupatilo je još jedna prostorija kojoj treba posvetiti pažnju prilikom renoviranja i adaptacije. Ova prostorija simbolizije praktičnost, pedantnost i prijatnu atmosferu. A kupatilski nameštaj je upravo ono što pomaže da se dobije ovakav utisak.

 

Izrada kupatilskog nameštaja po meri – funkcionalno rešenje

 

Da se ne bi narušila funkcionalnost kupatila, alternativno i idealno rešenje jeste izrada kupatilskog nameštaja po meri. Pre početka rada, potrebno je da se kupatilo lepo premeri i da se u skladu sa tim dimenzijama izrade oni komadi nameštaja koji će se odlično uklopiti i uneti novi estetski izgled. Kupatilski nameštaj čine police, komode i ormarići.

Izrada kupatilskog nameštaja preporučuje se za mala kupatila, jer se time ne ruši njegova funkcionalnost. Tu se preporučuju ugaone uske police i komodice ispod lavaboa, jer se time dobija na vizuelnoj prostornosti kupatila.

 

kupatilski nameštaj

 

Izrada kupatilskog nameštaja po meri – materijali i boje

 

Dizajn, boja i materijal nameštaja daju stil vašem kupatilu. Koristimo samo kvalitetne materijale prilikom izrade kupatilskog nameštaja.

Materijali koji se koriste u izradi kupatilskog nameštaja su:

  • iverica;
  • plastika;
  • staklo.

 

Preporučuje se da uvek birate jednobojnu boju za nameštaj, jer sa tim nikada nećete pogrešiti. Kombinacija materijala će dati poseban izgled vašem kupatilu, s tim što ne znači da treba koristiti sve vrste materijala prilikom izrade kupatilskog nameštaja. Vodite računa o ravnoteži i eleganciji koju vaše kupatilo treba da predstavlja.

Važno je da kupatilo uredite po svom ukusu, jer bi trebalo da predstavlja oazu mira i privatnosti. Zato je odabir kupatilskog nameštaja važan i treba mu posvetiti dovoljno vremena i pažnje.

Mi vam možemo pomoći da uredite vaše kupatilo sa ukusom i stilom, izradom kupatilskog nameštaja, baš po vašoj meri.
Pozovite nas da se dogovorimo oko cene i da unesemo novi sjaj i izgled u vaše kupatilo.

Pored izrade kupatilskog namešaja po meri, pružamo i slične usluge kao što je izrada plakara i kreveta po meri, bavimo se i izradom kancelarijskog nameštaja.
Nudimo kompletnu uslugu adaptacije i renoviranja stana ili kuće i sve završne radove koji prate proce uređivanje stana.