Izrada kuhinje po meri

Ako želite da uredite kuhinju na originalan i kreativan način, naša firma vam može pomoći i u tome. Pored toga što nas možete angažovati za kompletnu adaptaciju i renoviranje, stojimo vam na raspolaganju i kada je reč o izradi nameštaja po meri.

Od sada možete imati police i stolice kakve ste uvek želeli. Vaša kuhinja može dobiti radni sto o kakvom ste uvek maštali. Enterijer kuhinje prvenstveno zavisi od veličine prostorije.
Naš tim može da napravi kuhinju kakvu ste zamislili ili videli u nekom časopisu ili na internetu. Uređivanje kuhinje zahteva vreme i veliku posvećenost, a mi vam to možemo pružiti.

 

kuhinja po meriIzrada kuhinje po meri – osnovni materijal univer

 

Ako ste se odlučili za uslugu kuhinje po meri, majstor će doći do vas, pogledati prostor i u dogovoru sa vama napraviti plan rada.

 

Izradom nameštaja, iskoristićete apsolutno svaki deo kuhinjskog prostora i učiniti je funkcionalnom. Materijili koji se najčešće koristi za izradu kuhinjskih nameštaja jesu univer i medijapan. Oni se preporučuju i za radne ploče jer su otporni na vodu i visoke temperature. Garantujmo vam kvalitet i dug vek nameštaja.
 

 

Cena usluge kuhinje po meri zavisi od:

  • vrednosti materijala za izradu nameštaja;
  • veličine prostorije;
  • broja angažovanih radnika.

 

Sve više ljudi se odlučuje za opciju kuhinje po meri, jer je to najbolje rešenje kojim će se spojiti zamisao i mogućnosti prostora. Zahvaljujući velikom izboru dezena, dobićete kuhinju baš po meri.

 

Pored usluge kuhinje po meri, bavimo se i izradom stolova i stolica po meri, a pravimo i nameštaje za poslovne prostore. Sa nama možete urediti bilo koju prostoriju onako kako ste zamislili.

Za dodatne informacije i uslove rada, pozovite nas da se dogovorimo.