Krečenje stana

Krečenje stana spada u molerske radove koji su najvažniji završni građevinski radovi prilikom adaptacije i renoviranja prostora, bilo da renovirate stan ili samo neku prostoriju u njemu ili želite da preuredite svoj poslovni prostor.

Pre početka rada, priprema se radna površina za bojenje. To podrazumeva gletovanje i premazivanje podloge, kao i popunjavanje nekih sitnih rupa.

 

Krečenje stana – odabir boja

 

Kada je reč o bojenju, danas postoji široka paleta boja, a za koju ćete se odlučiti, zavisi od vaše prvobitne zamisli novog enterijera. Boje se mogu podeliti u 3 kategorije prema mehaničkim karakteristikama i izgledu filma. Tako imamo izolacione, poludisperzione i disperzione. Poludisperzione se predviđaju za brisanje na suvo. Disperzione su pristupačnije i otpornije su na mehanička oštećenja. Brzo se suše i mogu se naći u bilo kojoj boji. Postoji i nekoliko vrsta sjajeva, tako da se možete odlučiti za mat, polumat ili visoki sjaj boje. Sve zavisi šta se vama sviđa i šta vam je prvobitna zamisa. Preporučuju se za dnevne i spavaće sobe. Možete ih brisati sunđerom ili vlažnom krpom. To je sasvim dovoljno za njihovo održavanje. Slično disperzionim i izolacione boje sadrže manje štetnih sastojaka, pa se preporučuju za unutrašnje zidove. Ukoliko želite da prekrijete neku mrlju na zidu, izolacione boje su pravo rešenje za to.

 

Cena usluge krečenje stana zavisi od:


  • veličine prostorije koja se renovira;
  • broja angažovanih radnika;
  • vrste boja koje se koriste za krečenje.


Naš tim iskustvenih radnika će završiti kompletno krečenje zidova bez dodatnih troškova, ostavljajući za sobom čistu prostoriju.
Nudimo vam kompletnu uslugu krečenje stana, uz garanciju da ćete dobiti izgled kakav ste zamislili. Objasnite našim radnicima šta želite i oni će se potruditi da usklade vaše ideje i mogućnosti.

 

Za sve dodatne informacije naše usluge krečenje stana ili neke druge usluge koju pružamo, stojimo vam na raspolaganju, u svakom trenutku. Ukoliko se odlučite za naše usluge, pozovite nas da se dogovorimo oko cene i uslova rada.