Komarnici

Sitni insekti mogu predstavljati pravi problem u letnjim mesecima. Kako biste se na vreme zaštitili od ovih malih posetilaca i na miru uživali u svom domu, pravo rešenje za vas su komarnici. Prava zaštita protiv komaraca i drugih insekata. Postavljaju se na vrata ili prozore. Sadrže mrežicu, koja je napravljena od staklenih vlakana i to ih čini otpornim na vremenske nepogode. Da bi se mrežica postavila na određeni otvor, mehanizam mora da bude fiksan i pokretan.

Ako želite da se na vreme obezbedite mi vam možemo pomoći. Firma sa kojom sarađujemo dugo i uspešno, specijalizovala se za izradu PVC i ALU stolarije, a između ostalog, izrađuje razne vrste komarnika. U njihovom asortimanu ima mogu se naći sledeće vrste komarnika.

Fiksni ili statični komarnici

Prave se od aluminijuma i najčešće se postavljaju na prozore. Jednostavniji su u odnosu na ostale vrste koje se mogu naći na tržištu. Imaju tu mogućnost da se skidaju po potrebi.

Rolo komarnici

Ova vrsta komarnika ima kutiju u kojoj se nalazi oklagija sa oprugom, zahvaljujući kojoj se namotava mrežica. To vam omogućuje da se mrežica skloni u zimskim periodima. Pogodna je za sva vrata i prozore i spada u najtraženije vrste.

Komarnici sa šarkama

Prave se u većim dimenzijama i njihovi profili su jači zbog šarki kojima se pričvršuju komarnici za prozore.
 

komarnici

 

Komarnici tip vrata
Namenjeni su za vrata gde se stalno prolazi. Jake su konstrukcije, sa šarkama i oprugama koje same zatvaraju ovaj tip komarnika. Najčešće se postavljaju kod balkonskih vrata.

Harmonika komarnici

Ovu vrstu karakteriše mreža koja se skuplja kao harmonika. Zato ovaj tip komarnika nosi ovaj naziv. Pokreće se ručno, lako otvara i zatvara i preporučuje se za velike otvore. Njegova najveća prednost je što može da se otvori i delimično.

Naša firma „DeMiS enterijer“ nudi kompletne usluge adaptacije i renoviranja. Radimo po principu „ključ u ruke“. Dolazimo kod vas, vršimo procenu i krećemo sa poslom. Radimo sve završne poslove koji su sastavni deo svake adaptacije, a pored toga bavimo se izradom nameštaja po meri.

Za konkretna pitanja i dodatne informacije u vezi sa komarnicima kontaktirajte nas. Spojićemo vas sa firmom koja garantuje vrhunski kvalitet i profesionalnu uslugu.