Izrada stolova i stolica po meri

Još jedna usluga koju naša firma pruža odnosi se na izradu stolova i stolica po meri. Izradu stolova i stolica radimo kako za kućnu upotrebu tako i za kancelarijske potrebe. Zahvaljujući timu iskustvnih radnika, dobićete sto kakav ste zamislili. Pored toga bavimo se i izradom stolica po meri koje će pratiti izgled i dezen stola. 


Kombinacijom raznih materijala i dezena, mogu se dobiti stolovi raznih oblika, a koji ćete vi izabrati zavisi da li je u pitanju sto za radnu sobu, kuhinjski sto ili je u pitanju kancelarijski sto.

 

Izrada stolova i stolica po meri – kreativni detalji

 

Ukoliko imate terasu ili baštu, radimo i izradu baštenskih stolova i stolica.
Stolovi i stolice po meri su odlično rešenje kada želite da uneste malo novine u vaš dom. Stolovi po meri su funkcionalni i zahvaljujući pokretnim mehanizmima mogu da se sklapaju kada se ne upotrebljavaju pri čemu dobijate na prostoru. Osim toga, danas se stolice i stolivi mogu izraditi u neobičnim oblicima, jer danas postoji bezbroj mogućnosti. Sve to će dodatno osvežiti vaš enterijer.
Princip po kome radimo je da sve radimo u dogovoru sa vama, kako bi izradili onaj model stolica i stolova kakav želite. Imamo uigrani tim koji vam garantuje kvalitet i maksimalnu posvećenost u izradi stolova i stolica. Posao će uraditi u dogovorenom roku, po ugovorenoj ceni i bez dodatnih troškova.

Ukoliko želite da imate još neki originalan komad nameštaja i tu vam možemo pomoći Radimo i izradu kupatilskog nameštaja, sve vrste kancelarijskog nameštaja. Bavimo se i izradom kuhinja po meri, a specijalizovali smo se i za izradu američkih plakara po meri, koji se u poslednje vreme sve više traže zbog svoje funkcionalnosti.

 

Trudimo se da uskladimo vaše želje i mogućnosti, jer radimo za vas, kako biste bili zadovoljni uslugom.
Tu smo da vam pomognemo i pružimo sve dodatne informacije u vezi sa uslugom izrada stolova i stolica po meri, ali i svih ostalih usluga koja će vam pomoći da uredite stan onako kako ste zamislili. Kontaktirajte nas kako biste dobili komad nameštaja po meri kakav ste oduvek zamišljali.