Izrada polica po meri

Ako želite da uredite svoj stan na jedinstven i vama originalan način, a da ujedno i ostvarite funkcionalnost svih njegovih prostorija, idealno rešenje za vas jeste izrada nameštaja po meri. A police po meri su nešto što će se uklopiti u svaki prostor.

 

Zahvaljujući raznim dostupnim materijalima i dezenima i njihovim kombinovanjem dobija se moderan i funkcionalan nameštaj. Police pravimo po vašim željama. Vi odlučujete o njenim dimenzijama i dezenima. A mi se trudimo da to uklopimo sa vašim prostornim mogućnostima.

 

Police po meri – višestruka namena

 

Najčešće se koristi iverica kao materijal za izradu polica po meri. Ovo su jako praktični komadi nameštaji koji mogu imati višestruku namenu. Nisu samo klasični nosači za knjige, slike i slične predmete. Ponekad mogu imati i ulogu pregradnog zida, ali najčešće služe za TV uređaje. Police pored toga imaju i estetsku funkciju i upotpunju vaše prostorije, s tim što ne treba preterivati i postavljati police na svakom koraku. Ne treba narušiti postojeći balans koji postoji u enterijeru vašeg doma.
Police se danas mogu naći u bilo kojoj prostoriji vašeg doma, a da li će se naći vertikalno ili nisku, u centru sobe ili u uglu, odrediće njihova uloga u toj prostoriji.

 

 

U cenu izrade polica po meri ulazi:


  • materijal koji s koristi;
  • broj radnika koji se angažuje;
  • veličina police koja se pravi. 

Kako su naši radnici poseduju iskustva i ovoj vrsti posla, možemo da vam garantujemo kvalitetnu uslugu i dug vek trajanja polica tako da neće doći do njihovog pucanja usled njihovog blagog opterećenja.

 

police po meri


Ukoliko se odlučite da preuredite stan i želite da imate originalne police, pozovite nas da vam izradimo police po meri. Za kratak vremenski period dobićete police kakve ste uvek želeli, a koje će upotpuniti vaš stan.

Za dodatne informacije u vezi sa uslugom izrada polica po meri pozovite nas.
Pružamo sve druge usluge koje su povezane sa adaptacijom i renoviranjem stana. Radimo i sve vrste završnih poslova, odgovorno i efikasno.