Izrada kreveta po meri

Jedan od najvažnijih komada nameštaja jeste krevet. Zato je važno da on bude udoban i čvrst. Danas su u ponudi kreveti sa raznim razvijenim sistemima i od raznovrsnih materijala. U našoj ponudi izrada nameštaja po meri, nalazi se i izrada kreveta po meri. Svi znamo koliko znači udoban krevet posebno kada se vratimo sa posla i jedino što želimo jeste da se odmorimo i opustimo.

Osim toga, treba naći krevet koji će nam u potpunosti odgovarati. Najbolje rešenje su kreveti po meri. Mi vam možemo pomoći u tome. Izrada kreveta po meri je još jedna od usluga koju pružamo.
Možemo vam pomoći da konačno imate krevet onakav kakav ste uvek želeli u svoj sobi. Naš tim se trudi da nađe najbolje rešenje pri izradi kreveta po meri, shodno prostornim mogućnostima vašeg doma i vašim idejama.

 

Izrada kreveta po meri – zidni krevet pravo rešenje

 

Ako vam prostor ne dozvoljava ima klasične krevete, onda su pravo rešenje za vas zidni kreveti. Zidni kreveti imaju mnoge prednosti u odnosu na klasične krevete. Podizni mehanizmi i dodatni efekti čine zidne krevete idealnim i praktičnim rešenjem za male stanove, jer ne zauzimaju dodatno prostor. Idealno rešenje su i za studentske, dečije i gostinjske sobe. Zbog toga se danas mnogi odlučuju za ovaj komad nameštaja. Njegova funkcionalnost čini ga idealnim rešenjem prilikom uređenja enterijera mnogih stanova.
Zahvaljujući velikoj ponudi dizajna i zavšnoj obradi, imate mogućnosti da budete kreativni prilikom uklapanja želja i prostornih mogućnosti.

Kada se odlučite za model kreveta, na nama je da to sprovedemo u delo. Garantujemo kvaliteti i efikasnu uslugu. Radimo u dogovoru sa vama. Naš majstor dolazi do vas, kako bi procenio dimenzije prostora, a potom se kreće sa izradom kreveta po meri.

Pored izrade kreveta po meri, bavimo se i izradom kuhinja i kupatila po meri. Pružamo i druge usluge potrebne da vaš stan dobije novi izgled enterijera. Sa nama možete uraditi celokupnu adaptaciju i renoviranje.

U svakom trenutku nas možete pozvati da se dogovorimo oko cene kako za izradu kreveta po meri, tako i za cenu neke druge, naše usluge.