Izrada američkih i kliznih plakara po meri

Američki plakari po meri predstavljaju idealno rešenje za enterijer vašeg stana.
Zahvaljujući ovom komadu nameštaja, možete iskoristiti sav raspoloživ prostor. Samim tim postižete funkcionalnost stana i dobijate lep estetski detalj.
Naša firma se bavi izradom američkih plakara po meri, kao i njihovom montažom.

Najbolja stvar kod ovog komada nameštaja je što se pravi prema dimenzijama vaše prostorije. Američki plakari po meri se rade od poda do plafona i od zida do zida. Mogu i da se rade slobodno u prostoru, što je proizvoljno i zavisi od vas i vaše želje. Funkcionalnost ovog komada nameštaja čini da se on uklopi u bilo koju prostoriju.

 

Izrada američkih plakara po meri – klizna vrata najvažniji deo

 

Američki plakari sadrže klizna vrata i korpus. Klizna vrata su najvažniji deo plakara, prekrivaju celi garderober. Mogu biti povezana sa korpusom, ali nije nužno. Ako već imate ideju o izgledu kliznih vrata i tu vam možemo pomoći. Izrađujemo i klizna vrata po meri. Trudimo se da u svakom trenutku uklopimo vaše želje i zamisli o izgledu američkih plakara sa mogućnostima.
Vodimo računa da ispunimo vaše želje i kada je reč o materijalu od kojeg želite vaš američki plakar. Garantujemo vam kvalitet i dug vek trajanja.
 

 

Američki plakari po meri:

  • ne zauzimaju mnogo prostora;
  • imaju estetsku funkciju;
  • uklapaju se u svaku prostoriju.Američki plakari po meri su danas najtraženiji komadi nameštaja, zbog svoje funkcionalnosti kojom doprinose da se iskoristi maksimalno celokupni prostor vašeg doma. Ako želite da se oslobodite nepotrebnih kutija koje vam više smetaju, nego što vam pomažu, američki plakari po meri su pravo rešenje za vas.
 

američki plakari


Ako ste se odlučili za američke plakare po meri pozovite nas. Izrađujemo po vašim idejama i pomažemo vam da dođete do svog originalnog američkog plakara po meri.

Pored toga radimo i stolice i stolove po meri, kupatilski nameštaj po meri i sve što je potrebno da uredite svoj poslovni prostor. Za cenu usluge američki plakari po meri ili neke druge naše usluge, kontaktirajte nas. Tu smo za vas, u svakom trenutku.