Hoblovanje parketa

U parketarske radove nalazi se i hoblovanje parketa. Ova vrsta posla sledi kada se odrade ostali završni radovi u objektu.
Imamo iskustva i u ovo vrsti posla, bilo da je reči o hoblovanju novog parketa ili hoblovanju i prepravci već postavljenog.

Hoblovanje parketa se radi u nekoliko faza, ali tek kada se parket dobro slegne. Nakon brusenja parketa, sledi hoblovanje šmirglom, sledi poliranje kako bi površina bila ravna i glatka. Kada se završe svi ovi poslovi, parket je spreman za lakiranje. Koristimo savremene mašine prilikom hoblovanja parketa tako da ne ostaje prašina i prostorije ostaju čiste.

Kada želite da starom parketu vratite nekadašnji izgled, pre hoblovanja se podloga čisti, nakon čega sledi brusenje kako bi se skinuo stari lak. Hoblovanje starog parketa zahteva malo više vremena, jer treba skinuti sve stare naslage laka i sva oštećenja, kako bi površina bila spremna za rad.

 

Hoblovanje parketa – detaljno i pažljivo

 

Kod ovakvih poslova je važno da se prati redosled, da ne bi došlo do nekih nepredviđenih grešaka. Naši iskustveni radnici vode računa o svemu. Rade pažljivo i detaljno. Sa nama ćete dobiti novi parket ili ćete starom povratiti prvobitni sjaj i izgled.

Radimo i druge vrste parketarskih poslova, ali i sve ostale završne poslove koji su sastavni deo adaptacije i renoviranja objekta.

Ako želite da se dodatno raspitate za hoblovanje parketa, pozovite nas. Za sva pitanja u vezi sa ostalim uslugama naše firme možete nas kontaktirati u svakom trenutku.