Gipsani radovi

Još jedna vrsta radova koja spada u zavšne radove adaptacije i renoviranja stana ili poslovnog prostora jesu gipsani radovi.

Gipsani radovi obuhvataju:


Pregradni zidovi štede vreme i novac. Ubrzavaju proces adaptacije i renoviranja. Najčešće se koriste za unutrašnje prostorije. Spušteni plafoni se koriste za prekrivanje ventilacionih kanala ili instalacije.

 

Postavljanje gipsa je čisto i brzo.

Upotrebom gipsa, prostor se maksimalno iskorišćava.

Danas ne postoje granice kada je u pitanju upotreba gipsa. Ugradnjom gipsanih ploča i izvođenjem gipsanih radova možete kreirati enterijer onako kako ste zamislili. Kombinovanjem gipsanih elemenata ostvaruju se zamisli klijenata. 

 

Gips dobar izolator

 

Gips je materijal koji se najčešće koristi u dekoracijama enterijera. Jedna od njegovih pozitivnih strana je da se lako obrađuje pa je jak zahvalan materijal u građevini. Pritom ne sadrži škodljive supstance po zdravlje, negoriv je što je dodatni plus. Gips je dobar toplotni i zvučni izolator. Samim tim se smanjuju troškovi za grejanje, smanjuje je buku i dodatno štiti od požara.

Mi pružamo svaku od ovih usluga i garantujemo efikasno i brzo završavanje posla.

Ako ste se odlučili za naše usluge za uređivanje stana ili kuće, pozovite da zakažete tim majstora na vreme. Za dodatne informacije kada je reč o usluzi gipsani radovi ili nekoj drugoj vrsti posla koji radimo, kontaktirajte nas. Raspitajte se oko cene i uslova rada. Zakažite na vreme i uredite stan baš onako kako ste zamislili.