Aluminijumska stolarija

Aluminijumska stolarija takođe ima svoje mesto na tržištu kada je reč o uređivanju enterijera, iako je potražnja za PVC stolarijom i dalje velika. ALU stolarija može biti dobar izolator i otporna je na sve uticaje koji dolaze spolja.

Ukoliko ste se odlučili da preuredite svoj stan i odlučili ste se za ovaj tip stolarije, možemo vam pomoći da lako dođete do pravih majstora kada je u pitanju ALU stolarija. „DeMiS enterijer“ ostvaruje dugogodišnju saradnju sa firmom koja se specijalizovala za izradu PVC i ALU stolarije.

 

Karakteristike aluminijumske stolarije

 

Aluminijumska stolarija je pre svega čvrsta, trajna i pogodna je za velike staklene površine, zato se i preporučuje na svim poslovnim objektima, na kojima upravo dominira staklo, a primenu može naći i u izlozima restorana i salona. Upravo to uparivanje sa staklom je čini estetski pogodnom, pa se lako uklapa u svaki enterijer.

 

ALU stolarijaALU stolarija

 

Još jedna od prednosti ove vrste stolarije  je da  smanjuje utrošak energije za grejanje ili hlađenje određene prostorije. Aluminijumska stolarija ne gubi svoj oblik ni nakon nekoliko godina postavljanja. Kako je napravljena od metala nije otporna na koroziju, pa je potrebno zaštiti je. Najčešće se to postiže plastifikacijom. 

Aluminijumska stolarija vam može pomoći da smanjite buku u vašem stanu ili kući. Aluminijum je pogodan za obradu pa se koristi i kod nestandardnih otvora.

Naši prijatelji sa kojima ostvarujemo dugu i uspešnu saradnju vam mogu pomoći oko odabira adekvatne aluminujmske stolarije. Jednom kada odaberete ono što želite, radnici će po principu „ključ u ruke“ sve završiti i ostaviti čist i uređen prostor.

 

Možete nas angažovati za kompletnu uslugu adaptacije i renoviranje. Nudimo sve vrste usluga od projektovanja enterijera koje prethodi adaptaciji, preko rušenja zidova, postavljanja novih pregradnih zidova, gletovanja, postavljanja parketa, krečenja i uređenja prostora rasvetom.

Ukoliko želite da se raspitate o nekoj konkretnoj usluzi koju nudimo, pozovite nas. Stojimo vam na raspolaganju u svakom trenutku.