Adaptacija i renoviranje potkrovlja

Adaptacija potkrovlja sa sobom nosi velike izazove i zahteva puno rada. Iako mnogi smatraju da je potkrovlje nefunkcionalno i ima previše nedostataka, uz dobru adaptaciju, potkrovlje može postati prijatno i udobno mesto za stanovanje.

Adaptacija potkrovlja zahteva veliku pažnju i obazrivost. Prilikom uređivanja potkrovlja morate voditi računa o mnogim stvarima. Zato pre nego što počnete sa samim procesom adaptacije, konsultujte se sa stručnjacima, koji će vam pomoći da na najbolji mogući način uredite ovaj specifični prostor.

 

Adaptacija potkrovlja – iskustveno i odgovorno

 

Naša firma ima iskustva i u pružanju ove vrste usluge. Pored renoviranja stana, uređivanja pojedinačnih prostorija vašeg doma i renoviranja poslovnog prostora, naši radnici se mogu pohvaliti i iskustvom u adaptaciji potkrovlja.

Prva stvar koja treba da se odredi jesu prostorne mogućnosti vašeg potkrovlja. Kolika je visina prostora, kolika je upotrebna površina, kakva je krovna konstrukcija i kako ona utiče na korišenje celokupnog prostora. Kosi zidovi su upravo ono što daje poseban šarm ovom prostoru. Ne treba zaboraviti na izolaciju, koja je veoma važna za ovu vrstu stambenog prostora.

 

Adaptacija potkrovlja – drvo i bela boja

 

Za adaptaciju potkrovlja najčešće se koriste drvo i gips – kartoni. Ovi materijali se upotrebljavaju, jer ne ugrožavaju konstruktivnost vaše stambene zgrade. Pored toga, drvo je materijal koji će vaše potkrovlje učiniti širi, svetlijim i većim. Da bi se stvorio svetliji prostor i istakla njegova visina, elemente u boji drveta kombinujemo sa belom bojom koja se najčeće koristi prilikom uređivanja potkrovlja. Bela boja je odlična za elimininaciju svih nedostataka ovog stambenog uređenja.

Naši radnici pristupaju svakom poslu odgovorno sa ciljem da učine sve što je u njihovoj moći kako biste dobili ono što ste zamislili. Trudimo se da izađemo u susret svim vašim željama, naravno shodno mogućnostima prostora koji želite da menjate.

Uz dobre savete i iskusne radnike, vaše potkrovlje može postati prijatno mesto za stanovanje. Upotrebom pravih materijala i adekvatnih mera opreza, vaše potkrovlje može postati divno i udono mesto za stanovanje.
Pored usluge adaptacija potkrovlja, nudimo i druge vrste usluga u vezi sa uređenjem kako stana tako i poslovnih prostorija. Radimo sve vrste završnih poslova za uređenje, od molerskih do gipsanih radova.

Ako imate neko dodatno pitanje kako o usluzi adaptacija potkrovlja, tako i o drugim našim uslugama koje pružamo, kontaktirajte nas da se dogovorimo oko uslova rada i cene usluge.